maanantai 9. heinäkuuta 2018

Pelastus vai hullutus?

"Sana rististä on hullutus niille,
 jotka kadotukseen joutuvat,
 mutta meille, jotka pelastumme,
se on Jumalan voima." (1.Kor. 1:18)

Jeesus Kristus tuli maailmaan, syntyi neitsyt Mariasta, julisti pelastusta ihmisille, kärsi ristinkuoleman meidän ja koko maailman syntien vuoksi, nousi kuolleista kolmantena päivänä ja astui ylös taivaisiin Isän Jumalan luokse.
 Näin Herra Jeesus valmisti meille pelastuksen lahjaksi. Uskotko sen?

 "Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita;
 mutta joka ei usko, se on jo tuomittu,
 koska hän ei ole uskonut Jumalan
 ainokaisen Pojan nimeen." (Joh. 3:18)
 Ja:
 "Joka uskoo Jumalan Poikaan,
 hänellä on todistus itsessänsä;
 joka ei usko Jumalaa,
 tekee Hänet valhettelijaksi,
 koska hän ei usko sitä todistusta,
 jonka Jumala on todistanut Pojastansa."
(1.Joh. 5:10)

Tämä sana on varma ja vastaanottamisen arvoinen. Kyseessä on iankaikkinen elämä. Joka pitää evankeliumia Kristuksesta hulluutena, se menee kadotukseen. Jolle evankeliumi Kristuksesta on pelastuksen ja toivon sanoma, jonka uskoo, se pelastuu.
 Vaikuttaa siltä, että maailmassa suurin osa on matkalla kadotukseen. Ja kadotukseen joutuvat pitävät kristittyjä ja kristinuskoa ääri-ilmiönä. Erittäin vaarallisena ääri-ilmiönä. Asiana, jota on paettava ja vastustettava. Kaikin keinoin. Niinkö kovasti he tahtovat kadotukseen? He tahtovat pimentää totuuden kaikilta. Totuuden, joka voisi pelastaa heidät.
 Kuten Paavali sanoo:
 "Mutta jos meidän evankeliumimme
 on peitossa, niin se peite on niissä,
 jotka kadotukseen joutuvat,
 niissä uskottomissa, joiden mielet
 tämän maailman "jumala" (saatana)
 on niin sokaissut, ettei heille loista se valkeus,
 joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista,
 Hänen, joka on Jumalan kuva." (2.Kor. 4:3-4)

Saatana todella on onnistunut sokaisemaan suuren osan ihmisistä. Mutta Jeesus Kristus on vahvempi saatanaa! Joka tahtoo elää, kääntyköön Jeesuksen puoleen, turvatkoon yksin Häneen. Hän ei heitä ketään luokseen tulevaa pois.
 Toisin kuin tämä maailma tekee. Kun se on turmellut ihmisen kaikella saastallaan, mitä vielä hyväksi väitetään, se jättää ihmisen tuhottuna kaiken sen saastan sekaan ilman toivoa paremmasta.
 Ja niine hyvineen ihminen menee kadotukseen.
 On ihmisen oma valinta, meneekö hän helvettiin vai pelastuuko. Jos helvettiin joudut, omasta tahdostasi sinne menet. Tie taivaaseen on ilmoitettu. Vain Herra Jeesus Kristus voi ihmisen pelastaa. Se pelastus on jokaiselle tarjolla. Jos sitä ei tahdo ottaa vastaan, oma on valinta.
 Ei ole mitään välimaastoa. Joko olet Jeesuksen oma tai saatanan oma. Jos et usko Herraan Jeesukseen, olet saatanan valtakunnassa. Ja sieltä Herra Jeesus tahtoo jokaisen pelastaa! Ihan jokaisen.