keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Hulttiotytön todistuspuhe

 Moi, olen Jenna, se toivoton tapaus jota kukaan ei voinut muka auttaa. Mutta mikä ihmisille oli mahdotonta, se oli Jumalalle mahdollista. Toivottomia tapauksia ei ole! 

  Elin suurimman osan elämästäni huumehelvetissä. Se oli hirveää aikaa. Ja koska lääkärit ja muut ”asiantuntijat” sanoivat, ettei mua voi auttaa, että olen toivoton tapaus, niin halusin vain kuolla. Mun olisi pitänyt kuolla, mutta monet kerrat Jumala varjeli ihmeen kautta minut varmalta kuolemalta. Hän pelasti minut huumehelvetistä, otti minut omakseen. Sain tulla Jumalan lapseksi, Jumalan valtakunnan kansalaiseksi. Ja sille paholainen ei voi mitään!

  Millään tavalla en olisi voinut ansaita sitä, olinhan rikollinen ja vielä narkkarikin, en siis mitään. Hyvää ainakaan. Yksin armosta Jumala minut pelasti ja olen siitä 100 % kiitollinen! Tavattuani puolisoni hän johdatti minut Jumalan sanan äärelle. Raamattua kuunnellessani ajattelin vain: ”Tässä se on! Tätä olen etsinyt ja kaivannut aina.” Raamatusta tuli elämäni tärkeimpiä asioita ja se sana alkoi muuttaa minua. Sain tulla kokemaan totaalisen mielenmuutoksen. Monet pahat tavat alkoivat vain jäädä pois, arvot, ajatukset ja asenteet muuttuivat terveemmiksi. 

 Aloin myös nähdä maailman ihan uudella tavalla. On kuin sokea olisi saanut näön! En ollut ennen nähnyt, miten upea paikka tämä maailma on. Hämmästelen sitä vieläkin. Kaikkialla ja kaikessa näkyy Jumalan kädenjälki. On kuin värit olisi tulleet elämään. Se on ihmeellistä ! Myös mieleni sai muuttua. Ennen olin täynnä vihaa, epätoivoa, katkeruutta ja kostoa. Niiden tilalle on tullut rakkaus, toivo, kiitollisuus, ilo ja anteeksianto. Ja nimenomaan anteeksianto oli suuri tekijä mieleni muutokseen ja toipumiseen. Kun tajusin, miten monet, suuret ja sairaat syntini Jumala on antanut minulle anteeksi, niin mikä minä olen kantamaan kaunaa toisille, jotka samoja syntejä tekevät. 

  Suunnilleen neljä vuotta sitten tein valinnan antaa anteeksi kaikille, jotka ovat minua satuttaneet, myös itselleni. Kävin rukouksessa läpi kaikki, ketä mieleen tuli, annoin heille anteeksi ja sen jälkeen valtava rauha täytti minut. Suuri taakka putosi pois. Silloin tiesin, että tein oikean valinnan. Elän siinä valinnassa tänäänkin ja aion elää siinä loppuelämäni. En tahdo katkeroitua, koska se estää kaiken kasvun ja tekee ihmisestä sokean todellisuudelle. Katkeruus ei hyödytä mitään, se tuhoaa vain ihmistä itseään ja myrkyttää ihmisen ja sen ympäristön, jossa hän elää. Olen nähnyt useita eläviä esimerkkejä siitä, millaista tuhoa katkeruus ihmiseen tekee, miten se pikkuhiljaa tappaa kaiken hyvän ja eristää ihmisen toisista.

  Katkeruus on oma valinta, ja sen valinnan myötä ihminen tuhoaa itsensä ja myrkyttää kaiken ympärillään. Anteeksianto on paras ase katkeruutta vastaan. Katkeruus on saatanan ase, jolla se yrittää tuhota ihmisiä. Anteeksianto vapauttaa ihmisen katkeruudesta ja antaa pahojen asioiden tilalle hyviä asioita. Anteeksiannon avulla selviää pahimmistakin ihmissuhdesotkuista, sen olen huomannut. Anteeksianto vapautti minutkin kasvuun, iloon, kiitollisuuteen, rauhaan ja luovuuteen. 

  Olen päässyt käyttämään niitä monia lahjoja, jotka Jumala on minulle antanut. Ja niin entisestä narkkarista tuli taiteilija. Lapsena haaveilin, että olisi kiva tulla isona taiteilijaksi, mutta ne monet rankat vuodet saivat koko haaveen tuntumaan hulluudelta. Se haave kuoli. Mutta näiden yli 6 selvän vuoden aikana siitä haaveesta tulikin totta. Jumala on todella ihmeellinen! Hän on osannut yllättää minut monet kerrat kaikella sillä hyvällä, mitä olen saanut kokea. Sain elämän, jollaista en olisi osannut toivoakaan! Sitä, miten kiitollinen olen, ei voi sanoin kuvata. Vaikka on ollut myös todella vaikeaa, olen saanut silti hyvän elämän. Vaikeudet vahvistaa. Olen saanut myös nähdä, ettei pahaa tapahdu vain pelkkää pahuuttaan, vaan sen on tuotava myös jotain hyvää mukanaan.

 En käynyt läpi huumehelvettiä turhaan. Monista hirveimmistäkin kokemuksista on seurannut paljon hyvää. Olen varma, ettei täällä tapahdu pahaa turhaan. Aikanaan se tuo jotain hyvääkin. Ja vaikka se hyvä ei heti näkyisikään, se kyllä tulee aikanaan. Jumala on mestari kääntämään pahan hyväksi! Kiitetty olkoon Herramme Jeesus Kristus! Totisesti! - Jenna Karjalainen todistuspuhe Kohtaamispaikassa 26.9.2021