perjantai 12. kesäkuuta 2020

Varoitus tulevasta vihasta

"Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta." Joh. 8:47

On kahdenlaisia ihmisiä. On Jumalan lapset ja perkeleen lapset. Perkeleen lapset vihaavat Jumalaa ja Hänen omiaan. He väittävät, ettei Jumalaa olekaan, ja vihaavat kaikkea Jumalaan liittyvää. Jumalan lapset eivät vihaa ketään. He ovat saaneet syntinsä anteeksi ja ovat pelastuneet tulevasta vihasta, joka kohtaa uskotonta ja pahaa maailmaa. He kertovat perkeleen lapsille Jeesuksesta, jotta hekin pelastuisivat. Pelastus Jeesuksessa kuuluu kaikille.

Me kaikki olemme luonnostamme perkeleen lapsia. Se johtuu synnistä, joka meidät on turmellut. Meidän luontainen pahuutemme on perkeleen orjuutta, ja siitä Jumala tahtoo meidät pelastaa. Jumala kutsuu meitä kaikkia luokseen, mutta Hän ei pakota meitä omakseen. Koska Jumala on rakkaus, Hän on antanut meille vapauden valita itse kohtalomme. Joko käännymme Hänen puoleensa, vapaudumme synnin ja perkeleen orjuudesta tai emme käänny Hänen puoleensa ja jäämme perkeleen ja synnin orjuuteen.

Jumala on ilmoittanut meille tien pelastukseen, ja se tie on Herra Jeesus Kristus. Jumala ei tahdo kenenkään hukkuvan, ja siksi Hän valmisti meille tien pelastukseen Jeesuksen Kristuksen kautta.
Kysymys kuuluu: taivas vai kadotus?
Jokaisen on tämä valinta tehtävä.

Joka uskoo Jeesukseen, se pelastuu, ja joka ei usko, se joutuu kohtaamaan Jumalan vihan ja ikuisen kadotuksen. Vielä ei ole myöhäistä kääntyä, armon aikaa on vielä. Mutta kun Jumalan vihan aika koittaa, ei ole enää mahdollista kääntyä.

Jumalan viha kohtaa tätä surkeaa maailmaa, ja silloin Hän ottaa omansa pois täältä, mutta kaikki ne jäävät tänne, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
Tätä maailmaa kohtaa hirvittävät vitsaukset ja tuomio, ja sen joutuvat kokemaan ne, jotka eivät tahtoneet pelastua uskon kautta Jeesukseen. Heillekin oli annettu mahdollisuus pelastua, mutta he hylkäsivät sen.

"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä." Luuk. 21:10,11

"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
Ja ihmiset menehtyvät pelätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.
Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella." Luuk. 21:25-27

Tämä paha ja syntinen maailmaa kohtaa loppunsa, kun Jumalan vihan aika koittaa. Jeesus pelastaa omansa, mutta voi niitä, jotka tänne jäävät!

Ei ole heillä pakopaikkaa, ei toivoa pelastuksesta. He ovat valintansa tehneet hylätessään ja kieltäessääm  Jeesuksen. Ei ole heillä enää mahdollisuutta pelastua, itse he ovat itsensä tuominneet. He joutuvat kohtaamaan Jumalan vihan kaikkien syntiensä vuoksi, eivätkä voi sitä kestää.

"Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyvät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanovat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät Hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" Ilm. 6:15,16

Miksi tämän kerron?
En ole mikään tuomion profeetta, mutta mun kuuluu varoittaa. Jos näkisin vaaran, enkä sanoisi siitä muille, olisin idiootti ja typerys.
Kuka ei varoittaisi, jos näkee vaaran? Kuka ei kertoisi, kuinka siltä voi välttyä?

Vain Jeesus voi ihmisen pelastaa. Ei ole muuta pelastajaa, joka syntimme sovitti.
Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat. Älkää siis paaduttako sydämiänne, antakaa pelastaa itsenne tästä pahasta maailmasta!