keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Onko totuus vihapuhetta?


 Nykyaikana joutuu varomaan sanojaan. Varsinkin, jos kyseessä on totuus. Nykyään maailma elää mieluummin kollektiivisessa itsepetoksessa, kuin todellisuudessa. Tämä valheen kulttuuri on itse itsensä tuhoava. Sellainen yhteiskunta ei voi toimia, joka perustuu valheeseen. Vaikuttaa siltä, että päättäjät haluavat vakaasti ajaa länsimaat ja myös Suomen kollektiiviseen itsemurhaan.
Totuus halutaan unohtaa ja tilalle tulee valhe. Nykyään tosiasioihin viittaamista pidetään jo lähes rikoksena. Jos jokin sanomasi asia loukkaa toista, se leimataan syrjinnäksi ja vihapuheeksi valheellisin perustein. Jos vihapuheeksi määritellään sellainen puhe, joka loukkaa toista, pian sananvapaus on menetetty, eikä kukaan voi olla enää eri mieltä asioista. Sellainen on mielivaltaista.

 Sananvapauteen kuuluu myös se, että voi olla eri mieltä ja tuoda esiin näkemyksiä, jotka voivat olla loukkaavia, häiritseviä tai järkyttäviä joidenkin mielestä. Tässä maailmassa nyt vaan sattuu olemaan niin, että mistä toinen pitää ja mitä toinen arvostaa, siitä toinen loukkaantuu ja järkyttyy, ja mikä on yhden yhteisön mielipide ja näkemys, se on toiselle yhteisölle häiritsevää ja loukkaavaa. Ja päinvastoin. Täällä luonnostaan ollaan asioista eri mieltä, ja sitä ei voi väittää syrjinnäksi eikä vihapuheeksi.
Täällä pitäisi olla oikeus lain mukaan tuoda esiin myös eriäviä mielipiteitä ilman pelkoa. Ei tämä maailma vain toimi, jos ihmisillä ei saa olla omaa mielipidettä tai eriävää näkemystä asioista. Jos ihmiset eivät voi ilmaista itseään vapaasti, olla eri mieltä asioista, tämä yhteiskunta tuhoaa itse iysensä. Pian ei voi käydä edes järkeviä keskusteluja eikä väittelyitä. Ketään ei tulisi leimata eriävän mielipiteen perusteella. Varsinkaan, jos se eriävä mielipide on totta.  Tämä valheen kulttuuri vaan sattuu vihaamaan totuutta.


 Kuka haluaa elää maailmassa, jossa vallitsee valheen kulttuuri, joka on järjenvastainen, eikä perustu todellisuuteen? Puhutaan suvaitsevaisuudesta vaaditaan sitä kaikilta, kuitenkaan ei suvaita totuutta, eikä niitä, jotka totuudesta puhuvat. Täällä ei voi enää puhua vapaasti, varsinkaan siitä, mikä on totuus.
Jos luet Raamattua ääneen julkisesti, voit saada syytteen. Et saisi sanoa syntiä synniksi, et saisi huomauttaa, jos jokin asia on pielessä, et saisi julistaa sitä totuutta, jota Raamattu ilmoittaa. Siitähän voi tulla vielä rangaistus! Jos luet Raamatusta synnistä, se leimataan vihapuheeksi.
Jos väitetään, että Raamattu on vihapuhetta, silloinhan Jumalaa syytetään vihapuheesta. Puhuuko siis Jumala vihapuhetta? Onko Jumalan Sana vihapuhetta? Aika paha syytös Jumalaa kohtaan. Jumala nimittäin ei puhu vihapuhetta, Hän on rakkaus ja Hänen sanansa on kokonansa totuus.

 Nykyaikana totuutta vihataan. Totuus halutaan kieltää ja muuttaa valheeksi. Toivotaan, ettei totuutta olisi, ja siksi kielletään se. Keksitään tilalle valheita, joita kutsutaan totuudeksi ja väitetään, ettei ole mitään absoluuttista totuutta. Mutta silti totuutta Kristuksesta vihataan. Miksi vihata sellaista, joka ei olisi totta? Miksi juuri puhe synnistä, Raamatusta ja Jeesuksesta on niin vihattua? Koska se muistuttaa ihmistä hänen syyllisyydestään ja vastuustaan Jumalan edessä, ja se totuus herättää ihmisen vihan. Nykyajan ihminen kun ei kestä kohdata syyllisyyttään, ei vaikka saisi sen kaiken anteeksi Jeesuksen sovitustyön vuoksi.
Ihminen pakenee mieluummin valheisiin kuvitellen näin pääsevänsä pakoon, mutta se ei lopulta mitään hyödytä. Valheet väistyvät aikanaan ja totuus joudutaan kohtaamaan. Ihminen joutuu vielä vastuuseen jokaisesta pahasta teostaan, joten pakeneminen ei auta. Silti totuus halutaan kieltää. Vaan eipä Herra kieltämällä katoa.


 Me elämme ajassa, jossa totuus halutaan unohtaa, vaihtaa se ideologiaan, joka on ristiriidassa todellisuuden kanssa. Elämme kollektiivisen itsepetoksen aikaa. Kaikki halutaan saada uskomaan tähän valheeseen, ja jos joku sanoo sitä vastaan, se puhuu vihapuhetta.
Pian on sananvapaus mennyttä, pian kukaan ei voi muistuttaa ihmisiä todellisuudesta saamatta rikossyytettä. Kaikki ne arvot, jotka ovat pitäneet yhteiskuntaa kasassa, halutaan hylätä ja moraalilait halutaan rikkoa, muuttaa moraalittomiksi. Halutaan päästä eroon kaikista kristillisistä arvoista ja sen myötä tilalle tulee jumalattomuuden arvot.
Pian ole enää ihmisarvoa kenelläkään, ja kun ihmisarvoa ei enää ole, kukaan ei ole turvassa. Perheet halutaan rikkoa, aivan kuin kommunistisissa maissa tehtiin, ja siitä seuraa koko yhteiskunnan romahtaminen. Myös rodunjalostusta on harrastettu jo pitkään, aivan kuin natsivaltiossa tehtiin, tappamalla kehitysvammaiset jo ennen syntymää ja abortoimalla ei-toivotut yksilöt. Pian täällä jo varmaan näkee kuolemanleirejä, jos sama meno jatkuu.

 Lapset ja nuoret halutaan turmella ohjaamalla heitä silpomaan sukupuolensa ja aloittamaan peruuttamatonta vauriota aiheuttavat hormonihoidot. Jo nyt kouluissa opetetaan seksuaalikasvatusta, joka seksualisoi lapset liian aikaisin, opettaa, että kaikki seksuaalisuuden muodot ovat hyviä, oikeita ja turvallisia, sekä rohkaistaan lapsia kokeilemaan seksuaalisen käyttäytymisen eri muotoja. Tämä johtaa pahimmillaan yleiseen turmelukseen ja lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, koska kun lapselle opetetaan kaikki seksuaalisuuden eri muodot hyviksi ja turvallisiksi, lapsi ei osaa suojautua hyväksikäyttäjiltä.

 Ja tietenkään vanhemmat eivät saisi vastustaa tällaista opetusta, vanhempien pitäisi vain mukautua tähän seksuaalikasvatukseen, saipa se sitten millaisia muotoja tahansa. Jos vanhemmat vastustaa, pahimmillaan he voivat menettää lapsensa huostaanoton seurauksena. Sitä ei siis saisi vastustaa, kun lapsille opetetaan kouluissa uusgnostilaista harhaoppia, jonka mukaan lasten seksuaalisuus tulisi vapauttaa, jonka mukaan ihminen voi olla syntynyt väärään ruumiiseen, ja että ihmisen sukupuoli ei perustu tosiasioihin, vaan on muutettavissa oman subjektiivisen kokemuksen mukaan,  ja että sukupuolen voi vaihtaa halutessaan menemällä leikkaukseen, joka on ratkaisu kaikkeen sukupuoliahdistukseen. Todellisuudessa se tuhoaa lapsen peruuttamattomasti.

 Tällainen oppi ei perustu tosiasioihin, vaan on ristiriidassa todellisuuden kanssa. Väärän ideologian tunnistaa siitä, ettei se ole yhtenäinen todellisuuden kanssa, ja sitähän tämä on. Tämä oppi hämmentää nuoria ja saattaa matkaan peruuttamatonta vauriota, ja sitäkö ei saa vastustaa? Pitäisikö siis vain hyssytellä ja hyväksyä se, kun koko Suomi suuntaa kohti tuhoaan?

 Nyt ollaan kovasti ajamassa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, mutta se on vain eliitin keino saada oma valtapolitiikkansa toteutettua. Seksuaalivähemmistöjä käytetään pelinappuloina eliitin pyrkimyksiin saada oma valtansa kasvamaan.
Väitetään  että seksuaalivähemmistöt ovat niin hauraita ja haavoittuvia, etteivät he voi ottaa vastaan minkäänlaista kritiikkiä, ei tosiasioita eikä eriäviä näkemyksiä tai mielipiteitä, ei minkäänlaisia tutkimustuloksia, jotka sotivat heidän omaa seksuaalista suuntautumistaan vastaan. Kaikki mikä ei ole yhtä heidän suuntautumisensa kanssa, on kiellettävä.
 Ovatko seksuaalivähemmistöt muka niin hauraita, etteivät voi kohdata todellisuutta? En usko, mutta näin annetaan ymmärtää. Väitetään, että kaikki tieto, mikä on ristiriidassa seksuaalivähemmistöjen elämäntavan ja suuntautumisen kanssa, on liian loukkaavaa ja syrjivää näitä hauraita vähemmistöjä kohtaan, joiden ihmisarvo ja identiteetti on keskeisesti sidoksissa heidän seksuaaliseen suuntautumiseensa ja elämäntapaansa.

 Tämä antaa ymmärtää, että seksuaalivähemmitöillä identiteetti ja ihmisarvo sijaitsee jalkovälissä. Eikö tämä ole loukkaavaa? Mikä sellainen ihmisarvo ja identiteetti oikein on, joka perustuu sukupuoliaktiin? Eikö se ole aika löyhä ja kapea olemaan ihmisarvo tai identiteetti? Lisäksi se on muka niin hauras, ettei voi kestää eriäviä elämäntyylejä, eriäviä mielipiteitä, ei kritiikkiä, eikä tosiasioihin perustuvaa faktatietoa.
 Eikö tämä ole loukkaavaa seksuaalivähemmistöjä kohtaan, kun heitä pidetään liian hauraita kohtaamaan todellisuus? Voiko kukaan olla niin hauras, ettei voi elää todellisuudessa? On vaikeaa uskoa, että jokin vähemmistö olisi niin hauras, että koko yhteiskunnan olisi piilotettava siltä kaikki tosiasiat ja alkaa elämään kollektiivisessa valheessa. Minusta tällaiset väitteet loukkaa seksuaalivähemmistöjä. Heitä ja heidän oikeuksiaan pidetään vain pelinappuloina uuden ideologian valtaanpääsylle.

 Tämä kääntyy vielä meitä kaikkia vastaan, myös seksuaalivähemmistöjä vastaan, kun sananvapautta rajoitetaan ja vihapuhelait tulevat voimaan. Eliitti ajaa vain omaa etuaan ja valtaansa seksuaalivähemmistöjen kustannuksella, ja kun he ovat onnistuneet tavoitteessaan, näitä rajoituksia käytetään eliitin hyväksi vähemmistöjä vastaan.
Eliitti haluaa estää kaikki vastaväitteet leimaamalla vihapuheeksi kaiken puheen, joka voi olla loukkaavaa. Vihapuheeksi määritellään myös kaikki sellainen puhe, joka paljastaa yhteiskunnan korruptiota. Pian mikään puhe ei ole turvassa, koska sananvapautta rajoitetaan täysin mielivaltaisesti. Tämä on väärin, koska valtiovalta aikoo saada vihapuheen rangaistavaksi sillä perusteella, että puhe on loukkaavaa, syrjivää, häiritsevää tai ahdistavaa. Tällainen perustelu on todella mielivaltaista ja se kääntyy kaikkia meitä vastaan.


 Nykyään totuuden puhujat tuomitaan. Heitä vastaan nostetaan syytteitä ja heidän maineensa loataan, koska heidät halutaan vaientaa. Joka totuutta puhuu, se leimataan trans- ja homofobiseksi yhteiskunnan viholliseksi ja sitä vihataan. Väitetään, että jos jokin asia saa toisen loukkaantumaan, se on vihapuhetta. Ei pelkän mielensä pahoittamisen perusteella jokin puhe ole vihapuhetta. Eihän täällä voisi kohta enää puhua lainkaan, kun joku voi pahoittaa siitä mielensä! Tuollainen ajatus vihapuheesta on mielivaltainen ja vääristynyt. Se on helppo keino vaientaa vastaansanojat.

 Mikä siinä mielensä pahoittamisessa niin vakavaa on, että se tulisi leimata vihapuheeksi? Ihminen ei kestä omantunnon pistosta, ja pahoittaa mielensä tuntiessaan sen, kun omatunto muistuttaa siitä, että jokin on pielessä. Tämä omantunnon pistos pahoittaa ihmisen mielen ja nostaa vihan pintaan sitä kohtaan, joka totuudesta muistuttaa.
Siksi totuuden puhujat yritetään vaientaa, saada hiljaisiksi väittämällä, että heidän puheensa on vihapuhetta. He joutuvat valtavan mediamyllytyksen kohteeksi, valheellisin syytöksin heidät mustamaalataan täysin. Heitä uhataan erottaa niistä viroista, joissa he työskentelevät, heille vaaditaan rangaistusta ja heidät leimataan tasa-arvon vastustajiksi vain siksi, että he sanovat totuuden, jota ihminen ei kestä kuulla.
Toivotaan, ettei totuutta olisi, ja jos joku siitä muistuttaa, se saa vihat ja paskaa niskaan. Tällainenko ei ole syrjintää? Jos puhut totta, sinua tullaan syrjimään, sinua vihataan, sinut leimataan, saatat menettää kaiken vain siksi, että tuot esiin totuuden. Onko totuus nykyään vihapuhetta? Näinkö alas Suomi on vajonnut?


 Tasa-arvon nimissä täällä opetetaan valheellista oppia, joka aiheuttaa paljon tuhoa ja turmelusta. Iskuhuuto voisi olla: tasa-arvon nimissä todellisuutta vastaan!
Nykyään sanotaan, ettei tytöt ole välttämättä tyttöjä, eikä pojat poikia, sukupuolella ei ole enää merkitystä, mies voi olla äiti ja nainen voi olla isä, lapsella voi olla joko kaksi äitiä tai kaksi isää, ei ole enää selkeää perhemallia, ei oikeutta omaan biologiseen vanhempaan, ei lapseen, kaikki kun voi nykyään olla kaikkea, ihan vaan fiilispohjalta. Voit olla tänään tyttö, huomenna poika, ylihuomenna muunsukupuolinen, tai miltä ikinä vaan sattuu milloinkin tuntumaan. Voit jopa vaihtaa tai korjata sukupuolesi, jos jonain päivänä koet olevasi väärässä ruumiissa.
 Tällainen hullutus on valhetta ja turmelee monen kasvavan nuoren identitetin. Ei ole myöskään enää välttämättä miestä eikä naista, vaikka siltä näyttäisi, ei äitiä eikä isää, nykyään kun voi olla ihan mitä vaan. Unohdetaan kokonaan biologiset tosiasiat ja annetaan mennä vaan!
Ihminen kun on syntynyt väärään ruumiiseen ja voi tunteidensa pohjalta päättää itse, mitä milloinkin kokee olevansa.. Väärä ruumis kun on vain vankila, jonka sisältä ”todellinen, aito ihminen” haluaa kuoriutua. Ja paskat ole! Tämmöinen gnostilainen valhe saa aikaan hirvittävää tuhoa. Ihmiset jonottaa massoittain trans-klinikoille, ”korjatakseen” sukupuolensa, lapsista lähtien. Ei se mitään korjaa, se tuhoaa peruuttamattomasti.

 Miksi sitä ei kerrota, että todella monet tämän sukupuolen’turmelu’leikkauksen läpikäyneet ovat jälkeenpäin katuneet sitä, että tekivät sen?! Moni on kärsinyt siitä, kun luonnollinen sukupuoli on vaihdettu johonkin sukupuolen irvikuvaan, jotkut ovat kärsineet tästä niin pahasti, että ovat tehneet itsemurhan. Ja samalla väitetään harhaanjohtavasti, että jos lapsen ei anneta mennä sukupuolenkorjausleikkaukseen, hänet altistetaan itsemurhalle! Todellisuudessa asia on päinvastoin. Miksi tästä ei puhuta? Miksi suorastaan painostetaan nuoria menemään ”korjaamaan” sukupuoltaan ja aloittamaan peruuttamatonta vauriota aiheuttavat hormonihoidot? Miksi Suomessa kehoitetaan ihmisiä turmelemaan oma sukupuolensa peruuttamattomasti? Ei se mitään hyödytä, se enemmänkin tuhoaa tätä yhteiskuntaa ja ennen kaikkea ihmisiä itseään.

Sateenkaarilippujen liehuessa tämä yhteiskunta tuhoutuu vapauden nimissä, joka johtaa synnin orjuuteen.  Ja jos tätä ideologiaa vastaan sanot, sinut leimataan suvaitsemattomaksi, trans- ja homofobiseksi valkoiseksi heteroksi, joka ei ymmärrä mistään mitään.



 Ihminen ei voi muuttaa sukupuoltaan, se on biologinen tosiasia. Jos ihminen kokee olevansa toista sukupuolta, kuin oikeasti on, se on DSM5 psykiatrisen diagnoosiluokituksen mukaan mielenterveyden häiriö, jota ei tule hoitaa ruumiin silpomisella, vaan psyyken tasolla sitä kuuluisi hoitaa.
Mutta nyt on asia niin, että kun ihminen kokee olevansa syntynyt väärään ruumiiseen ja katsoo sukupuolielimiään, todeten: ” En mä tarvitse näitä! Leikataan nää pois! Mä haluan vaihtaa sukupuolta, koska tää nykyinen kyllästyttää, eikä tunnu aidolta.” niin siihen hullutukseen kuuluisi kaikkien hyväksyntä.

 Jos minä menisin lääkäriin ja sanoisin, että ”Hei, mä haluan tonne jalkoväliin ketun vehkeet.” ja leikkauksessa minulle laitettaisi sinne ne ketun vehkeet, niin muutunko minä ketuksi? En muutu. Tai jos joku haluaa vaihtaa kätensä tilalle norsun kärsän, tuleeko siitä sitten norsu? Ei tule. Samoin ei sukupuoltakaan voi vaihtaa. Mies, jonka jalkovälissä on tuunattu pimppi, ei ole nainen, eikä nainen, jolla on tuunattu pippeli, ole mies. Se on ilmeinen tosiasia, jota ei vaan saisi mainita, koska jotkut voi kokea sen loukkaavana tai syrjintänä. Sitä se ei ole. Loukkaavampaa on lähteä mukaan toisen valheeseen ja myötäillä sitä, kun toinen aikoo mennä ja tuhota kroppansa peruuttamattomasti.

  Ja lapsille opetetaan jo 1. luokasta asti, että sukupuolen voi vaihtaa niin halutessaan. Tämähän on aivopesua! Tätäkään valheellista ajatusta ei saisi edes omat vanhemmat oikaista! Teini-iässä sukupuoliahdistus on täysin normaalia, ja menee ohi aikanaan, vahvistaen näin omaa identiteettiä. Kuka teini ei ole koskaan ollut hukassa itseltään? Sukupuoliahdistus on normaaliin kasvuun kuuluva vaihe, ja sitä ei tule ”hoitaa” sukupuolen silpomisella, ei sotkea väärällä, harhaisella gnostilaisella opilla, joka väittää, että ihminen muka olisi syntynyt väärään ruumiiseen ja on vankina ruumiissaan. 
Tällainen opetus harhauttaa lapsen todellisuudentajua ja häiritsee lapsen normaalia kehitystä. Kun lapsiin iskostetaan tällaista väärää opetusta, että hän voi olla vangittuna väärään ruumiiseen, se on lapsen kaltoinkohtelua. Samoin lasten transsukupuolisuuteen ohjaaminen on laajamittaista lasten kaltoinkohtelua, joka pahimmillaan tuhoaa heidät psyykkisesti ja fyysisesti.

 Se, että joku kokee olevansa jotain, mitä ei todellisuudessa ole, on merkki sekavasta ajattelusta, ja kun lapsille tällaista opetetaan, se sekoittaa heidätkin. Sukupuolidysforia on mielenterveyden häiriö, eikä sitä tule hoitaa silpomalla ruumista tai antamalla hormoneja. Suurin osa sukupuoliahdistusta kokevista (pojat 98% ja tytöt 88%) hyväksyy lopulta oman biologisen sukupuolensa murrosiän päätyttyä. Sukupuolenkorjausleikkauksen läpikäyneillä ja hormonihoitoja saaneella itsemurhariski on lähes 20-kertainen muuhun väestöön verrattuna.
 Miksi siis kukaan järjissään oleva ja hyvää tahtova ihminen tuomitsi lapsen tällaiseen kohtaloon, kun tiedossa on, että suurin osa lapsista lopulta hyväksyy tosiasiat ja säilyttää fyysisen ja psyykkisen terveytensä?


 Nykyään puhutaan paljon seksuaalivähemmistöjen oikeuksista, mutta on olemassa myös muita vähemmistöjä, jotka unohdetaan täysin ja jätetään marginaaliin. Kuten kristityt. Jos vihaat kristittyjä, pilkkaat heitä, heidän Jumalaansa ja heidän uskoaan, sitä ei pidetä pahana asiana.
Kristityistä saa puhua vihapuhetta mielin määrin, samat lait eivät näy pätevän kristittyihin. Se on suuri vääryys ja uskonnollista rasismia ja syrjintää.  Jos sanot Islamin Muhammedista totuuden, että hän esimerkiksi sekaantui lapsiin, se on vihapuhetta ja suuri loukkaus, mutta kyllä Raamatun Jumalaa, Jeesusta ja kristittyjä saa pilkata. Ja sekö ei ole vihapuhetta? Miksi? Miksi elävän Jumalan pilkkaaminen sallitaan? Koska Jumala on totuus, ja totuutta vihataan.

 Jos me kristityt tuomme äänemme kuuluville, meidät halutaan vaientaa. Meidän sananvapauttamme halutaan kaventaa mielivaltaisesti, vaikka me puhumme totuuden ja toimen sanoja siitä, mikä olisi hyvää ja oikeaa tässä maailmassa. Meidän sanojamme ei suvaita, meidät tuomitaan ja leimataan, kun puhumme lasten oikeuksista, lapsen oikeudesta omaan äitiin ja isään, ja perheiden merkityksestä yhteiskunnassa, ja siitä, kuinka seksuaalinen vapautuminen johtaa todellisuudessa synnin orjuuteen, seksuaalisiin perversioihin ja hyväksikäyttöön ja lopulta koko yhteiskunnan tuhoutumiseen..
Meitä ei oteta vakavasti, vaikka tuomme esiin niitä vääryyksiä ja virheitä, jotka johtavat pahimmillaan koko yhteiskunnan rappioon ja tuhoon. Me haluamme varoittaa, mutta meitä pilkataan ja meidät yritetään vaientaa väittämällä, että me olemmekin niitä, jotka puhuvat vihapuhetta.
Ei auta, vaikka tuomme esiin kasapäin todisteita, tutkimuksia jne, vaan silti meidät tuomitaan ja leimataan, ettei kukaan enää uskoisi eikä kuulisi varoituksiamme. Eikö tämä sitten ole syrjintää?

 Kristityt halutaan vaientaa ja pyyhkäistä pois maan päältä, koska he muistuttavat ihmisille totuudesta. Miksi kaikille muille kuuluu oikeusturva ja sananvapaus, mutta kristityt jätetään ulkopuolelle? Meitä vihataan, koska puhumme totta. Kautta historian meitä on vainottu ja vihattu, mutta sitä ei tuoda edes esiin. Tälläkin hetkellä miljoonat kristityt ympäri maailmaa elävät vainon alla ja joutuvat kidutettaviksi ja tapetuiksi, mutta siitä ei hiiskutakaan, ollaan kuin mitään ei tapahtuisi.
 On kuin maailmalla olisi oikeus vihata, tappaa ja vainota kristittyjä. Tutkimusten mukaan kristityt ovat maailman vainotuin vähemmistö, ja silti asialle ei tehdä mitään. Koko maailma hiljaa hyväksyy kristittyjen joukkomurhat ja lörpöttelee samalla jostain suvaitsevuudesta ja ihmisoikeuksista! Tekopyhää paskaa!


 Eikö olisi jo aika herätä näkemään todellisuus? Kun sananvapaus on menetetty, meillä ei ole enää keinoja vastustaa avoimesti kaikkea sitä sortoa ja vääryyttä, mitä täällä tapahtuu ja tulee tapahtumaan. Asiat eivät mene parempaan suuntaan, vaan pahempaan. Kuka oikeasti haluaa, että tämä yhteiskunta tuhotaan tuon valheellisen ideologian kautta? Meidän kuuluu puolustaa totuutta, ei valhetta.



Lopuksi: tahdon tehdä selväksi sen, että tässä tekstissä en syrji enkä halveksu ketään. Tämä ei ole vihapuhetta. Tuon esille asioita, jotka ovat todellisia. Ilmaisen huoleni ja teen sen rakkaudesta tätä yhteiskuntaa ja ihmisiä kohtaan. En ole trans- enkä homofobinen, rakastan heitäkin yhtälailla, koska he ovat arvokkaita ja ihania ihmisiä. Hekin ansaitsevat kuulla totuuden, koska totuus on rakkautta, mutta valhe tuhoaa kaiken.
Tekstin tarkoitus on herättää ihmiset ajattelemaan ja toimimaan ja se perustuu rakkauteen, ei vihaan. On rakkautta ilmoittaa totuus silloin, kun huomaa, että yhä useammat ihmiset elävät valheessa ja yhteiskunta on kulkemassa perse edellä kohti tuhoaan. On rakkautta varoittaa kanssa ihmisiä siitä, mitä on tulossa. Jos en ilmaisisi huoltani, en välittäisi. En tahdo, että ihmiset turmelevat itsensä valheessa. Enkä tahdo, että tämä yhteiskunta tuhoutuu tuon valheen takia. Siksi tuon esiin sen valheen ja sen vaarallisuuden. Tuskin kukaan järkevä ihminen haluaisi mitään tällaista tapahtuvan itselleen, läheisilleen tai varsinkaan lapsilleen.
 Mutta jos tämä kirjoitus kuitenkin leimataan vihapuheeksi, ja minua aletaan syyttämään vihapuheesta, se jo itsessään todistaa, että tämä mitä olen kirjoittanut, on totta. Olen tuonut esiin rehellisesti omat taustalla vaikuttavat tunteeni, ja näkemykseni, eivätkä ne ole vihaa ketään kohtaan. Vääryyttä ja valhetta minä saan vihata, mutta en ihmisiä.


Lähteet:
Puolimatka, Tapio (2018): Seksuaalivallankumouksen uskonnolliset juuret. KKJMK OY
Puolimatka, Tapio (2020): Saanko luvan – sanoa? Sananvapaus ja vihapuhe. Perussanoma Oy.
https://www.syrjinta.fi/vihapuhe
https://lauda.ulapland.fi/handle/10024/62087

perjantai 12. kesäkuuta 2020

Varoitus tulevasta vihasta

"Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta." Joh. 8:47

On kahdenlaisia ihmisiä. On Jumalan lapset ja perkeleen lapset. Perkeleen lapset vihaavat Jumalaa ja Hänen omiaan. He väittävät, ettei Jumalaa olekaan, ja vihaavat kaikkea Jumalaan liittyvää. Jumalan lapset eivät vihaa ketään. He ovat saaneet syntinsä anteeksi ja ovat pelastuneet tulevasta vihasta, joka kohtaa uskotonta ja pahaa maailmaa. He kertovat perkeleen lapsille Jeesuksesta, jotta hekin pelastuisivat. Pelastus Jeesuksessa kuuluu kaikille.

Me kaikki olemme luonnostamme perkeleen lapsia. Se johtuu synnistä, joka meidät on turmellut. Meidän luontainen pahuutemme on perkeleen orjuutta, ja siitä Jumala tahtoo meidät pelastaa. Jumala kutsuu meitä kaikkia luokseen, mutta Hän ei pakota meitä omakseen. Koska Jumala on rakkaus, Hän on antanut meille vapauden valita itse kohtalomme. Joko käännymme Hänen puoleensa, vapaudumme synnin ja perkeleen orjuudesta tai emme käänny Hänen puoleensa ja jäämme perkeleen ja synnin orjuuteen.

Jumala on ilmoittanut meille tien pelastukseen, ja se tie on Herra Jeesus Kristus. Jumala ei tahdo kenenkään hukkuvan, ja siksi Hän valmisti meille tien pelastukseen Jeesuksen Kristuksen kautta.
Kysymys kuuluu: taivas vai kadotus?
Jokaisen on tämä valinta tehtävä.

Joka uskoo Jeesukseen, se pelastuu, ja joka ei usko, se joutuu kohtaamaan Jumalan vihan ja ikuisen kadotuksen. Vielä ei ole myöhäistä kääntyä, armon aikaa on vielä. Mutta kun Jumalan vihan aika koittaa, ei ole enää mahdollista kääntyä.

Jumalan viha kohtaa tätä surkeaa maailmaa, ja silloin Hän ottaa omansa pois täältä, mutta kaikki ne jäävät tänne, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
Tätä maailmaa kohtaa hirvittävät vitsaukset ja tuomio, ja sen joutuvat kokemaan ne, jotka eivät tahtoneet pelastua uskon kautta Jeesukseen. Heillekin oli annettu mahdollisuus pelastua, mutta he hylkäsivät sen.

"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä." Luuk. 21:10,11

"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
Ja ihmiset menehtyvät pelätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.
Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella." Luuk. 21:25-27

Tämä paha ja syntinen maailmaa kohtaa loppunsa, kun Jumalan vihan aika koittaa. Jeesus pelastaa omansa, mutta voi niitä, jotka tänne jäävät!

Ei ole heillä pakopaikkaa, ei toivoa pelastuksesta. He ovat valintansa tehneet hylätessään ja kieltäessääm  Jeesuksen. Ei ole heillä enää mahdollisuutta pelastua, itse he ovat itsensä tuominneet. He joutuvat kohtaamaan Jumalan vihan kaikkien syntiensä vuoksi, eivätkä voi sitä kestää.

"Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyvät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanovat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät Hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" Ilm. 6:15,16

Miksi tämän kerron?
En ole mikään tuomion profeetta, mutta mun kuuluu varoittaa. Jos näkisin vaaran, enkä sanoisi siitä muille, olisin idiootti ja typerys.
Kuka ei varoittaisi, jos näkee vaaran? Kuka ei kertoisi, kuinka siltä voi välttyä?

Vain Jeesus voi ihmisen pelastaa. Ei ole muuta pelastajaa, joka syntimme sovitti.
Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat. Älkää siis paaduttako sydämiänne, antakaa pelastaa itsenne tästä pahasta maailmasta!

maanantai 11. toukokuuta 2020

Syyllisyyskysymys

Pieni ihminen, syyllisyytensä riivaamana etsii pakopaikkaa, jossa ei tarvitsisi kohdata syyllisyyttään.
 Mihin menisin?
 Menenkö sinne, jossa väitetään, että kaikenlainen vapaus vapauttaa ihmisen syyllisyydestä, että ihminen saa tehdä mitä vaan kokematta tunnontuskia?
Mennäkö mukaan vapauteen, joka johtaa synnin orjuuteen, ja lisää syntiä synnin päälle, poistamatta kuitenkaan syyllisyyttäni?
 Vai menisikö niiden luo, jotka väittävät, etteivät ole koskaan mitään pahaa tehneetkään? Niiden luo, jotka väittävät, että ihminen ei ole paha lainkaan, vaan todellisuudessa pohjimmiltaan hyvä ihminen, joka pelastuu omalla hyvyydellään, jotka omavanhurskaalla sielun kovuudella halveksivat niitä, jotka eivät ole yhtä hyviä kuin he ja kokevat syyllisyyttä, joka heille on vierasta?
Menisikö näiden kylmäsieluisten pyhimysten joukkoon, jotka sanovat etteivät koskaan syntiä tee, selkeästi he kaikki valhehtelee.
 Vai menisikö sinne, jossa kaikki totuus kielletään, sanotaan, ettei Jumalaa olekaan, eikä kuoleman jälkeistä elämää, jossa uskotaan, että ihminen on vain eläin muiden joukossa, joka turhentaa ihmisyyden ja arvot, vihaten sitä syyllisyyttä ja tietoa Jumalasta, joka ei kieltämällä katoa?
Sinnekö menisin muiden joukkoon työntämään pääni pusikkoon, pääsemättä kuitenkaan pakoon totuutta ja syyllisyyttäni?
 Voi, kuka ottaisi tämän taakan minulta pois?!
 Voisivatko he auttaa, jotka väittää, ettei mitään totuutta olekaan, että ihminen voi uskoa ihan mihin vaan, kuitenkaan ei ole oikeaa ja väärää, voit muokata itse oman todellisuutesi välittämättä mistään faktoista? Hekö auttaisivat, jotka uskovat sekalaiseen sakkiin kaikenlaisia jumalia, ja sanovat, että kaikki pääsevät taivaaseen, ei väliä sillä mitä tekee, jokainen uskoo omaan totuuteensa, joka hyvinkin voi olla valhetta.
Voisiko harha todella poistaa syyllisyyden, vapauttaa taakoista ja tulevasta vihasta? Kuitenkin joutuu vielä pettymään. Ei mikään näistä voi pelastaa sieluparkaani, se on selvä juttu.
 Toivottoman menisikö Jeesuksen luo, joka kaikki syntini sovitti, kantoi kaiken syyllisyyteni, kuoli puolestani, luvaten minulle elämän? Hän on minut vapauttanut, lunastanut hengellään, eikä Hän tahdo, että hukkuisin. Miksi siis kantaisin syyllisyyttäni enää, kun Jeesus on sen jo kantanut ja sovittanut, jopa kaiken anteeksi antanut? Hän on minusta kalliin hinnan maksanut, joten miksi heittäisin hukkaan Hänen työnsä, joka minut voi ja tahtoo pelastaa?
Jeesus, tule elämääni, ota tämä syntisparka omaksesi, jota niin paljon olet rakastanut, että annoit henkesi edestäni! En tarvii enää syyllisyyttä, ei tarvii pelätä tuomiota, helvetti on minusta kaukana, koska Jeesus pelasti mut.

lauantai 11. huhtikuuta 2020

Jumala kutsuu, ihminen pakenee

"Sillä joka minut löytää, löytää elämän ja saa Herran mielisuosion. Mutta joka menee minusta harhaan, saa vahingon sielullensa; kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa." Sananl. 8:35,36

Jumala kutsuu jokaista luokseen. Mutta ihminen pakenee Herraa henkensä edestä. Miksi? Ihminen pelkää Jumalan tuomiota. Se pelko on meissä kaikissa. Siksi ihminen ei tahdo tulla valkeuteen, koska hän joutuisi myöntämään pahuutensa ja vihaa Jumalaa, joka on vanhurskas.
Ne, jotka vihaavat Jumalaa, rakastavat kuolemaa. He vihaavat Häntä, joka heidät tahtoisi pelastaa. Sellainen on vakavaa hulluutta.
Ei ihmisen tarvitsisi paeta. Jokainen meistä on läpeensä syntinen, kyllä Jumala sen tietää. Siksi Jeesus Kristus tuli maailmaan ja sovitti meidän kaikki synnit ristillä. Homma on hoidettu jo ajat sitten.
Kun ihminen tulee Jumalan luokse synteineen, ei Hän meitä tuomitse, vaan Hän vapauttaa meidät, koska Kristus on jo kärsinyt puolestamme. Pelastus on lahja kaikille.
Mutta jos katsomme ylen tuon suuren lahjan, ei meillä ole toivoa eikä pelastusta, vaan joudumme lopulta kadotukseen. Se ei ole Jumalan tahto, ihminen itse tekee tämän valinnan. Jumala on järjestänyt meille vapaan pääsyn taivaaseen, ihminen itse valitsee ottaako sen vastaan vai ei.

"Katsokaa, ettette torju luotanne Häntä, joka puhuu; sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois Hänestä, joka ilmoittaa sen taivaasta." Hebr. 12:25

Jeesus Kristus voitti ristillä synnin, kuoleman ja perkeleen. Hän nousi kuolleista ja näyttäytyi monelle. Hän kärsi meidän edestämme, että voisimme pelastua. Nyt Hän kutsuu taivaasta jokaista luokseen. Hän tarjoaa pelastusta kaikille, koska ei ihminen voi selvitä omin voimin Jumalan tuomiolla. Hän tarjoutuu meidän puolustajaksemme, joka on kaikki syntimme maksanut kalliisti omalla hengellään. Joka uskoo, se pelastuu. Joka heittää tämän lahjan pois luotaan, se joutuu vastaamaan kaikista pahoista teoistaan, sanoistaan, ajatuksistaan ja tekemättä jättämisistään viimeisellä tuomiolla, ja niitä ihminen ei voi omin voimin sovittaa eikä hyvittää. Ilman Jeesusta oleville viimeinen tuomio on hirmuinen.
He joutuvat kohtaamaan kaiken pahuutensa ilman armoa, koska eivät ottaneet vastaan pelastusta Jeesuksessa.

"Kuinka me voimme päästä pakoon, jos emme välitä tuosta niin suuresta pelastuksesta?" Hebr. 2:3

Voi niitä, jotka eivät usko! He heittävät pelastuksen pois luotaan ja menevät omasta tahdostaan helvettiin, jossa on ikuinen tuska ja vaiva. Sellaiset ovat hölmöjä, jotka eivät tajua juoksevansa väärään suuntaan.
He kieltävät Luojansa ja ainoan Lunastajansa, pilkkaavat ja vihaavat Häntä, joka yksin voi heidät pelastaa.
Sellaiset ovat ihmisistä surkeimpia. He mieluummin sulkevat silmänsä ja tukkivat korvansa, juoksevat kovaa vauhtia kohti ikuista kadotusta, kuin että antaisivat itsensä pelastaa.
Aivan valtavaa hulluutta on tällainen! Ei ole heillä järkeä, eikä ymmärrystä. He vihaavat kaikkia, jotka heille kertovat pelastuksesta Jeesuksessa, koska he eivät tahdo kohdata totuutta itsestään. He eivät tahdo kuulla olevansa syntisiä ja armon tarpeessa. He eivät tahdo saada syntejään anteeksi. He mieluummin kieltävät totuuden, kuin kohtaavat sen.
Tämä on hyvin surullista, sillä vain totuus heidät vapauttaisi synnin, kuoleman ja perkeleen vallasta.

"Mutta te, jotka hylkäätte Herran, - teidät minä määrään miekan omiksi ja kaikki te kumarrutte teurastettavaksi, sentähden ettette vastanneet, kun minä kutsuin, ettekä kuulleet, kun minä puhuin, vaan teitte sitä, mikä on pahaa minun silmissäni ja valitsitte sen, mikä ei ole minulle otollista." Jes. 65: 11,12

Kääntykää Jumalan puoleen! Antakaa pelastaa itsenne! Se ei maksa mitään, koska Jeesus on jo kaiken maksanut. Miksi heittää oma iankaikkinen elämä hukkaan? Miksi kukaan menisi kadotukseen, kun vapaa pääsy taivaaseen Jeesuksessa on tarjolla kaikille? Ei ole muuta tietä pelastukseen, kuin Jeesus Kristus. Hän kutsuu kaikkia luokseen, sillä ei ole Hänen mieleensä ihmisen ikuinen kadotus. Ihminen itse valitsee, meneekö hän ylös taivaaseen, vai alas kadotukseen.

"Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa." Sananl. 1:32,33