maanantai 16. joulukuuta 2019

Uskoa on monenlaista, mutta vain yksi oikea

Nykyaikana on monenlaista uskoa. Uskotaan enkeleihin, jumaliin, alkeisvoimiin, materiaan, itseensä ym ym tai olevinaan ei uskota mihinkään. Jokainen uskoo johonkin. Mutta pelastaako se usko, on toinen juttu. Moni sanoo et uskoo omalla tavallaan. Mutta jos uskon kohteena ei ole Jeesus Kristus, se usko ei vie ihmistä taivaaseen, vaan helvettiin. Sellainen on turhaa uskoa.
 Kaikki usko ei ole pelastavaa uskoa.
 Kannattaa miettiä tarkkaan uskonsa perustaa ja kohdetta, jos haluaa pelastua.
 Totuus löytyy Raamatusta:
"Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä (kuin Jeesus) ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman. " Ap. T. 4:12
 Raamattu ilmoittaa selvästi, että yksin Jeesus Kristus voi ihmisen pelastaa. Hän on ainut, joka on sovittanut meidät Jumalan kanssa. Hän on ainut, joka kuoli puolestamme ja heräsi kuolleista valmistaakseen meille tien Jumalan luo.

 Jeesus sanoo: "Minä ole tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." Joh. 14:6
Tämä sanoo senkin, että jos uskot Jumalaan, mutta et Jeesukseen, sekään ei sinua pelasta. Et voi tuntea Jumalaa ilman Jeesusta, joka on välittäjä ja sovittaja. Jumala hyväksyy meidät vain Jeesuksen sovitustyön kautta. Vain uskomalla Jeesukseen ihminen pelastuu, niin on Jumala säätänyt. Jos uskossasi on Jumala ilman Jeesusta, Hän ei sinua kuule, etkä ole Hänen omansa, et ole myöskään saanut syntejäsi anteeksi, vaan olet edelleen kadotustuomion alainen. Vain Jeesuksen kautta meistä tulee Jumalan lapsia, saamme synnit anteeksi ja pelastumme, ja vain Jeesuksen kautta Jumala hyväksyy meidät ja kuulee meitä, koska Jeesus on ainut, joka on sovittanut meidän synnit.

Muut uskonnot perustuvat ansioon ja ihmisten tekoihin, yrityksiin valmistaa ja ansaita itse tie Jumalan luo, siinä onnistumatta. Muissa uskonnoissa ei ole sovitustakaan. Ne eivät voi antaa ihmiselle todellista rauhaa, varmaa pelastusta, anteeksiantoa, vapautta synnin, kuoleman ja perkeleen orjuudesta eikä aidosti hyvää omaatuntoa. Kaikki jää ihmisen varaan ja on jo tuhoon tuomittua.
Kristinusko on ainut poikkeus. Kristinusko puhtaana perustuu armoon ja Jumalan tekoon. Hän itse on valmistanut meille tien luokseen Jeesuksessa ja Hän tarjoaa sitä jokaiselle lahjaksi. Kaikki on jo valmiina. Se on täytetty. Jeesuksessa meillä on pelastus, rauha, anteeksiantamus, vapaus synnistä, kuolemasta ja perkeleestä ja hyvä omatuntokin. Jeesuksen usko on pelastavaa uskoa ja Hän tahtoo, että kaikki saisivat sen. Antakaa pelastaa itsenne tästä perkeleen valtakunnasta ja nurjasta sukupolvesta!!

 Miksi jäädä jonkin epävarman uskon varaan, kun aito pelastava usko on tarjolla lahjaksi?
 Miksi yrittää itse suurella vaivalla valmistaa tietä taivaaseen siinä onnistumatta, kun tie on jo valmistettu?
 Miksi jatkaisit matkaasi raahaten synnin kahleita mukanasi, kun Jeesus voisi sinut vapauttaa?
 Mitä järkeä on työntää pää pusikkoon ja väittää, ettei mitään Jumalaa olekaan, kun Hän kuitenkin on olemassa ja sinäkin sisimmässäsi sen tiedät?
 Miksi menisit helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisit? Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut!