perjantai 17. elokuuta 2018

Rukoukset kuullaan

Kun eilen kävin seurakunnan tilaisuudessa, se oli selkeetä johdatusta. Ei mulla ollut hajuakaan, että siellä saisin kuulla jotain itsestäni. Ja jotain Jumalan huolenpidosta.

Siellä oli mies, joka kertoi että todella moni oli rukoillut mun puolesta mun käyttöaikoina. Hän itsekin kun oli nähnyt mut kadulla kulkemassa milloin missäkin oloissa, oli pysäyttänyt auton ja alkanut rukoilla mun puolesta. Toistuvasti.
 Sama mies kertoi myös, että kerran kun olin sairaalassa tosi huonossa kunnossa, siellä oli ollut myös kaksi uskovaa naista samassa huoneessa mun kanssa. Mä olin ollut kovin levoton ja rauhaton. Nää naiset rukoili mun puolesta ja yhtäkkiä ne näki mut siinä sairaalan sängyssä enkelin kaltaisena, kirkkaana ja kauniina. Ja mä olin rauhoittunut ja nukuin.
 Se oli heille merkki siitä, että Jumala on varannut mulle elämän. Iankaikkisen. Ja myös, että mulla tulee olee täälläkin vielä jotain tehtävää näinä lopun aikoina.
 Tää näky, jonka ne kaksi naista minusta näki, rohkaisi heitä ja muita uskovia rukoilee vieläkin enemmän mun puolesta. Se antoi heille toivoa siitä, että tämä toivoton tapaus ei ole Jumalalle toivoton. Tämä näky rohkaisee ja lohduttaa minuakin.
 Niinkun en ollutkaan. Eikä ole kukaan muukaan!

Todella moni rukoili mun puolesta käyttöaikoina. En itsekään tiedä kuinka moni, Herra sen tietää.
 Eräskin uskova pariskunta kun näkivät mun usein kulkevan heidän talonsa ohi, hekin päättivät alkaa rukoilemaan mun puolesta.
 On aika erikoista kuinka Jumala herättää aivan toisilleen tuntemattomia rukoilee toisen puolesta. Voi sitä Jumalan rakkautta, kuinka Hän pitää meistä huolta! Vieläpä meidän siitä mitään tietämättä!

Myös mun läheiset rukoili mun puolesta. Mun isäkin kun äitipuolen kanssa kierteli ympäri Suomee, ne meni aina jokaiseen matkan varrella olleeseen kirkkoon, sytyttivät kynttilän ja rukoilivat mun puolesta, samaan aikaan kun minä totisena tuhosin itseäni.

Myös mun blogiin (Hulttiotytön Blogi) tuli kommentteja lukijoilta, että hekin rukoilevat mun puolesta.
 Kuinka monen Jumala onkaan herättänyt rukoilemaan yhden toivottoman narkkarin puolesta! Ja ne rukoukset eivät jääneet kuulematta!
Kiitos kaikille esirukoilijoille! Kiitos Herralle Jeesukselle Kristukselle!

Koska mun tapauksessa Jumala kuuli rukoukset ja nosti minut sieltä pohjalta, saman Hän voi tehdä kenelle tahansa! Rukoilkaa, rukoilkaa läheistenne puolesta, sillä rukoukset kyllä kuullaan, ja ajallaan niihin vastataan.
 Ei ole Herran käsi liian lyhyt auttamaan! Ei Hän ole kuuro eikä sokea. Hän aina näkee meidät, tuntee meidät ja myös meidän tuskamme. Ja Hän tahtoo auttaa!
 Jo se on todistuksena Jumalan voimasta, kun Hän minut nosti syvältä huumehelvetistä, minut, jonka pitäisi olla kuollut. Kun Hän minut pystyi pelastamaan, Hän kyllä pystyy pelastamaan kenet vain!

Kaikessa turvatkaa Herraan! Hänen rakkautensa on väkevämpi kuolemaa!

sunnuntai 12. elokuuta 2018

Turvapaikka on Jeesus

"Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,   rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,   pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa ralastavia;
 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman."
2.Tim. 3:1-5

Niinpäniin ihminen, löysitkö listasta itsesi? Minä löysin.
 Jos joku väittää, ettei hänessä mitään tuollaista ole, se on sokea ja ulkokultainen.
 Tätä kohtaa kun lukee, huomaa että se kertoo nykyajan ihmisistä. Pahuus vaan kasvaa ja kasvaa ja ihmiset rakastaa sitä entistä enemmän. Eivät tahdo lupua pahasta. Herra Jeesus sanoo:
 "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta, sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojaan nuhdeltaisi." Joh.3:19-20

 Mutta ei Herra Jeesus tullut nuhtelemaan meitä, vaan pelastamaan meidät saatanan vallasta. "Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että Hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot." 1.Joh.3:8
 Ja Hän tuli ja ristinkuolemallaan teki tyhjäksi perkeleen teot, voitti synnin, kuoleman ja perkeleen, vapautti meidät niiden vallasta.   Joka uskoo, se pelastuu.
 Joka ei usko, se joutuu kadotukseen, koska ei ottanut vastaan Jumalan lahjaksi tarjoamaa pelastusta.

 Jeesus sanoo: "Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun." Joh.16:9
 Jumala tarjoaa pelastusta lahjaksi jokaiselle. Jeesus kärsi ja kuoli ristillä minun, sinun ja jokaisen puolesta, ettei meidän tarvitsisi mennä kadotukseen, vaan saataisi ikuinen elämä uskon kautta Jeesukseen. Jeesuksen sovitustyö on niin valtavan suuri ja ihmeellinen asia, sen kautta Hän valmisti meille pelastuksen omalla verellään. Hän antoi itsensä, ettei yksikään joutuisi kadotukseen.

 Joka uskoo, se pelastuu.
 Joka ei usko, se pilkkaa Jumalaa ja tuomitsee itse itsensä iankaikkiseen kadotukseen. Jos näin teet, se ei ole Jumalan tahto, vaan oma tahtosi.

 Jumalan tahto on, että jokainen pelastuu. Hän vaan ei voi meitä pakolla pelastaa. Jokaiselle Hän tarjoaa lahjaansa Kristuksessa, ihminen joko ottaa sen vastaan (ja pelastuu) tai hylkää tämän lahjan (ja menee kadotukseen).
 "Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." Joh.3:36
 Jeesus vapautti meidät myös tulevasta vihasta. On hulluutta jäädä Jumalan vihan alle, kun turvapaikka on olemassa! Se turvapaikka on Herra Jeesus Kristus.