perjantai 17. elokuuta 2018

Rukoukset kuullaan

Kun eilen kävin seurakunnan tilaisuudessa, se oli selkeetä johdatusta. Ei mulla ollut hajuakaan, että siellä saisin kuulla jotain itsestäni. Ja jotain Jumalan huolenpidosta.

Siellä oli mies, joka kertoi että todella moni oli rukoillut mun puolesta mun käyttöaikoina. Hän itsekin kun oli nähnyt mut kadulla kulkemassa milloin missäkin oloissa, oli pysäyttänyt auton ja alkanut rukoilla mun puolesta. Toistuvasti.
 Sama mies kertoi myös, että kerran kun olin sairaalassa tosi huonossa kunnossa, siellä oli ollut myös kaksi uskovaa naista samassa huoneessa mun kanssa. Mä olin ollut kovin levoton ja rauhaton. Nää naiset rukoili mun puolesta ja yhtäkkiä ne näki mut siinä sairaalan sängyssä enkelin kaltaisena, kirkkaana ja kauniina. Ja mä olin rauhoittunut ja nukuin.
 Se oli heille merkki siitä, että Jumala on varannut mulle elämän. Iankaikkisen. Ja myös, että mulla tulee olee täälläkin vielä jotain tehtävää näinä lopun aikoina.
 Tää näky, jonka ne kaksi naista minusta näki, rohkaisi heitä ja muita uskovia rukoilee vieläkin enemmän mun puolesta. Se antoi heille toivoa siitä, että tämä toivoton tapaus ei ole Jumalalle toivoton. Tämä näky rohkaisee ja lohduttaa minuakin.
 Niinkun en ollutkaan. Eikä ole kukaan muukaan!

Todella moni rukoili mun puolesta käyttöaikoina. En itsekään tiedä kuinka moni, Herra sen tietää.
 Eräskin uskova pariskunta kun näkivät mun usein kulkevan heidän talonsa ohi, hekin päättivät alkaa rukoilemaan mun puolesta.
 On aika erikoista kuinka Jumala herättää aivan toisilleen tuntemattomia rukoilee toisen puolesta. Voi sitä Jumalan rakkautta, kuinka Hän pitää meistä huolta! Vieläpä meidän siitä mitään tietämättä!

Myös mun läheiset rukoili mun puolesta. Mun isäkin kun äitipuolen kanssa kierteli ympäri Suomee, ne meni aina jokaiseen matkan varrella olleeseen kirkkoon, sytyttivät kynttilän ja rukoilivat mun puolesta, samaan aikaan kun minä totisena tuhosin itseäni.

Myös mun blogiin (Hulttiotytön Blogi) tuli kommentteja lukijoilta, että hekin rukoilevat mun puolesta.
 Kuinka monen Jumala onkaan herättänyt rukoilemaan yhden toivottoman narkkarin puolesta! Ja ne rukoukset eivät jääneet kuulematta!
Kiitos kaikille esirukoilijoille! Kiitos Herralle Jeesukselle Kristukselle!

Koska mun tapauksessa Jumala kuuli rukoukset ja nosti minut sieltä pohjalta, saman Hän voi tehdä kenelle tahansa! Rukoilkaa, rukoilkaa läheistenne puolesta, sillä rukoukset kyllä kuullaan, ja ajallaan niihin vastataan.
 Ei ole Herran käsi liian lyhyt auttamaan! Ei Hän ole kuuro eikä sokea. Hän aina näkee meidät, tuntee meidät ja myös meidän tuskamme. Ja Hän tahtoo auttaa!
 Jo se on todistuksena Jumalan voimasta, kun Hän minut nosti syvältä huumehelvetistä, minut, jonka pitäisi olla kuollut. Kun Hän minut pystyi pelastamaan, Hän kyllä pystyy pelastamaan kenet vain!

Kaikessa turvatkaa Herraan! Hänen rakkautensa on väkevämpi kuolemaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti